Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svako jutro skuham kafu jednu meni a drugu sebi i najbolja do sad rutina...
Ustanes, spavao si na desnoj strani po sunnetu, odes do kupatila, uzmes abdest, stavis za kafu, dok to cekas klanjas 2 dobrovoljna rekata jutarnjeg namaza u kojem su i smiraj pa cak i fizicke vjezbe,kao i nagrada, pa ces onda tek vidjeti kako ces lagano, bez srkleta i nervoze taj dan prezivjeti.
Karnes li sta dzahkad ?
Ne brini se ti za mene, a vidim da tebe to mori, da ti Allah olaksa to stanje. A naravno ko ima zenu, moze prije jutarnjeg namaza fino sa njom odnos da ima, jer ako jedno drugo zadovolje, a u braku su, pa i za to imaju nagradu, a nakon toga moze da se okupa njom skupa i da skupa klanjaju. Jos bolje!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ova slika je dobrog jutra zene koja je sinoc dobro izjebana ,ujutro puna energije
Svintat i zapalit komad odma na sabahu
znači ni slučajn na kljux ili na smartfon kad ustanete... dok ne uradite šta treba ne miješati tehnologiju i navodno društvene mreže.. a to su asocijalne mreže
ovako ja svako jutro isplaniram, navijem alarm 2 sata ranije, al ne mogu nikako odmah da ustanem i onda pritiscem snooze 20 puta i odem ko popisan
A ako kasi plata???
ma daj ba ne serite , kad se moram dic pobio bi sve oko sebe ako mi ga zena u tooom trenutk ne uzme odma propade MENI dan znaci ??? sta je naj vaznije ?? zadovoljstina !!! poslije je dan radostan :o)
ja baš ovako svako jutro
I sta kazu ako se ne probudite s podignutim nije dobro????
...obradujte se susretu sa svojim šefom. makoliko isti bio/la...(vi dopunite).
Moji se radnici jedva čekaju susresti samnom, kažu ljepše i rahatnije im na poslu nego kod kuće hahah