Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni svaka voda dobra za kupanje samo neka je mokra
Terme su za dijasporu
Ucite Klix, polako ucite. Zatamnili ste lica. Medjutim, kroz prste ove djevojke se i dalje moze prepoznati lice. Mene ste jednom ovako direktno uslikali u Saracima na Bascarsiji, a tu sliku su mnogi portali objavljivali godinama. Sada kad bi me uslikali i s licem objavili sliku bez dozvole automatski bih vas tuzio. Ako ste medij budite medij.
Izlazskom na javno mjesto automatski se odrices prava na privatnost
Voda u bazenima na Termalnoj rivijeri na Ilidži se vise ne zagrijava kao ranije, uz to je i užasno prljava, a o (ne)čistoći samog bazena da i ne govorim. Žalosno je da se za ono plaća 16 maraka. Cijena sefa od 5 maraka je priča za sebe. Srećom, takav zajeb se događa samo jednom.
Treba na terme ic skakat s onih mostova malih da te securiti opominje, ti da mu kazes necu vise cim se on okrene ti opet skok prevoj lasta