Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je trip?Posto je jucer MMF rekao da su sredstva spremna za zemlje koje su siromasne i ekonomski slabe da je pomoc sprema po povoljnim uslovima.Ja sam jucer napisao da ce ,,korona" uveliko vec sutra stici u BIH.Komentar mi je obrisan(nzn sto)....U roku par dana imacete preko 1000 slucajeva.Sto ce nase ,,drage glavesine" da iskoriste.Tj da povale zemlju u jos vece duznicko ropstvo a sve pod izgovorom.
@gooUser1577704443 kad osjete miris novca,spremni su na sve
@gooUser1577704443 tebra mebi brišu redovno pa šta ću ne mogu oni obrisati koliko ja mogu napisati💪
pa i u Kuvajtu i indiji su tempersture 30tsk stepeni pa opet novi slucajevi
A kako da izbjegavam kontakt sa zaraženima i to strogo a ne znam ni ko je zaražen, a radim sa ljudima
Upute su haos
Nakon pojave covid19 (korona virusa), počeo je pad berzi, da bi prije par dana na Reuters-ovom sajtu osvanuo naslov "Stock in free fall", - dionice u slobodnom padu. Situaciju su maksimalno iskoristilli Kinezi, jer su krišom za bagatelu kupili dionice kineskih firmi u metalnoj industriji, koje su posjedovali i nabrzinju prodali zapadni bogatuni. Ništa nije slučajno.
Kakav virus obicna gripa nazvana korom da bi unistila Kinu i da bi banke kredite plasirali
" direktorica Udruženja prehrambene industrije "
BLOOMBERG - PONOVO DRAMATIČAN PAD NA BERZAMA : https://tinyurl.com/pad-trzista-kapitala
nesto veliko stoji iza ovoga, pitam se samo sta u pm, (da li se nesto zataskava ili skrece paznja nemampojma:) narod svugdje po svijetu pokupavo toalet papir, makarone itd sad zamislite kad se npr za mjesec se pojavi neki lijek kao neka terapija protiv korone to ce puc ko keks..a realno vise ljudi na svijetu umre od samoubistva nego korone sve vam je jasno
@nemampojma hebu nas tebra... al normala, bar znamo da nas hebu..
Mogu samo da zamislim kakva nam je (ne)kontrola graničnih prelaza.... fuj
@Kian Što bi ti, da oni tamo rade s elektronskim mikroskopom? Prvi ću iskritizirat loš rad i nekvalitetu u državnoj službi ali ovdje nema što se na graničnom prelazu može napravit osim pitat jel netko došao iz Italije, Kine itd. Samo vlasti mogu zabraniti ulazak u zemlju putnicima iz određenih zemalja ali ni to nemože važiti za BiH građane, samo za strance.
Ma sta ima veze
Nathochiti kadu naftom i kupanje pol sata i nea zime...tak sam ja kad sam dobi sifilis dva dana drža joja u u nafti u lavoru i dan danas nemam problema
@gooUser1574369478 da nisi malo i glavu umocio?
Dok su drugi cekali virus,rusi su tim strucnjaka sa Uralskog federalnog univerziteta poslali u Kinu.Uzeli uzorke i donjeli u Rusiju.Vec sutra su objavili da imaju lijek "triazavirin".Preparat je efikasan u borbi protiv RNK-virusa, u čiju grupu spada i ,,korona"!!!U njihove odluke ne sumnjam.Oni su strucnjaci i ako su oni rekli da nije za paniku onda nije...Medije vole da sire paniku a da protegnu noge do struke i da pitaju za misljenje to im je tesko!!!
I sada ne bi bilo lose da nesto proguglate o ,,RNK-virusima".Cisto da znate o cemu se radi...