Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se ko trci, a Mi ostali preferiramo redovan SEX...
Comme une mélodie dans l'air. Dans la saison de la nostalgie un rayon épuisé couvre le sommet d'une ancienne ferme et ainsi, dans l'aube d'une lumière, le chant de la vie retourne en silence. Francesco Sinibaldi
Udruženje sredovječnih trkača Negativa Sarajevo naglašava važnost odmora kao sastavnog dijela svakog trening programa. Organizmu je potrebna rekuperacija u trajanju 3-4 mjeseca godišnje, tako da je period od početka novembra do kraja februara idealan za odmor od treniranja.