Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izlazak iz BiH ne moze nego sigurno ce vam produžiti život
može, ali i ne mora 😁
Svi su čajevi otrovi kao i sva pića jer su vještački, osim vode, ali čak ni voda nam ne treba. Kad jedete voće umjesto hljeba mlijeka i mesa, onda ne samo da ćete biti zdravi nego i nećete biti žedni. Manite se mješanja, kuhanja, mljevenja, začina... Čak su i salate otrov jer su miješane, jeste li ikad vidjeli da luk i paradajz rastu zajedno? Ili sendvič na drvetu? Neprirodno.
Dođavola, moram ga prestati piti.
Duzina zivota je zapisana unaprijed. Takve vrste clanaka su samo pokazatelj plitkosti inteligencije omladine koja zavrsava politicke nauke i zurnalistiku. Nauci engleski jezik tako sto gleda filmove kao student u Nedzaricima, zaposli se u Avazu ili klixu i pise kojekakve gluposti o tome kako produziti zivot, kako kresnuti jednim zecom dvije zecice i sli.. ma hajte molim vas
@bosanskisvedo jeste zapisana unaprijed ali nije receno koliko dugo