Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve su to zamijenile špricane banane
@G.Z. haha welcome zliČo 😂😂😂😂🙋‍♂️
@G.Z. samo se ti modiraj sa novim nickovima 🤪a ja potroših svu kredu jutros telefonirajući svjetskim liderima da intervenišu u vezi povratka tvoga nicka...morao je i notes da radi da ih natjeram 😉🙃
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne pušenje smanjuje rizik od raka. ne disanje sarajevskog vazduha smanjuje rizik od raka. nisam nigdje čuo za studiju gdje naučno i statistički signifikantno mogu pokazati da npr bundeva smanjuje rizik od raka. joj klixsče što si ponekad naivan i loš.