Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto tako ako jedeš grah a izostaju gasovi, garant imaš koronu. Ili ako gas tukne na parfem, e onda je to mutirani virus. E sad ako pustiš gas a bezbojan je bez okusa i mirisa onda je možda jetra ili desni jajnjak.
Lijepe djevojke te čekaju na --- Hotsial.Com
Kad se nasiljim, ihhh
Medicinska nauka vjeruje da konjuktivitis nastaje od bakterijske infekcije, virusa ili zamora očiju. Prevelik rad pod vještačkim svijetlom i previše korišćenje očiju na jedan ili drugi način nema sumnje doprinosi bolesti. Ali pravi uzrok može se povezati sa začepljenim stanjem sistema zbog trovanja zbog grešaka prehrane i pogrešnog stila življenja. Pacijent inače pati od prehlada i ostalih bolesti koje su indikator trovanja lošom hranom. - A Complete Handbook of Nature Cure
Tretiranje konjuktivitisa kremama, kapima, spiranjem ne otklanja uzrok. Da bi bio efektivan, tretman mora da bude sveobuhvatan. Potpuno čišćenje sistema i usvajanje prirodnih zakonau hrani i općem življenju može pomoći eliminisati konjuktivitis. Najbolji način da započnemo tretman je da usvojimo voćnu dijetu na oko sedam dana. Ne treba se jesti druga hrana. Oni koji imaju ozbiljnijih problema trebaju postiti na voćnom soku 3 do 4 dana.