Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Herbert Shelton je to dobro objasnio ...
Kakvi savjeti, jel moguće da ovo savjetujete? U državi gdje svaki drugi čovjek ima dva zuba, ovo objaviti je kriminalno.
Herbert Shelton je savjetovao da prestanete sa navikom pranja zuba. Jer loš zadah nije fazon prikrivati nekim proizvodima, već shvatiti ga kao znak da ste bolesni. Nije smrad iz usta ni pokvaren zub nikakav uzrok bolesti, već samo znak bolesti. Zato ne trebate vaditi zube, ni kad vas bole, ni kad su šuplji. Tako živim 11 godina. Imam 6 karijesa. Nekad narastu oni apscesi. Ali se ispušu, čim malo postim, popravim hranu i navike. Čitajte knjige Herbert Sheltona.
Najčešći zubni problemi su oni kada te zub zaboli hahahaha
Sve bolove, naročito zubne, možeš otkloniti jednostavnim prestankom jedenja hrane. Hrana je uzrok svih bolesti. Višak hrane, nepravilna i nezdrava hrana. To je objasnio Herbert Shelton. Vađenje zuba i popravljanje i pranje ne otklanja nikakav uzrok. Zubi su bolesni zajedno sa svim ostalim organima jer je sve povezano. Kad ne jedeš 24 sata, nestanu bolovi svih karijesa i apscesa, i zaista evo me, živim sa 6 karijesa, nisam umro. Ispuhali se apscesi.