Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otiđite na bilo koji od nutricionističkih portala i svugdje piše da je čokolada sa 70% ili više kakaa, zdrava, ne deblja i dobra je za za srce. Uslov je da ima minimalno šećera. Ili barem napišite u naslovu čokolada sa puno šećera (tipa Milke i sl.) da znamo o čemu se radi.
pa fino recite secer i ugljikohidrati,sta problem umotavate u cokoladu.