Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sve laž, upravo nabrojana hrana je teška za probavu, da ne kažem najteža. Žitarice čak ni prirodne a kamo li rafinirane nisu zdrave, ko god ih jede neće nikad bit zdrav. Od strane naturopata nakon prestanka posta često čujete jesti voće, osim banane, jer je najteža za probavu, suha, koncentrovana, puna šećera. Bolje puno vode voće poput narandži. Meso i mlijeko se također trebaju izbjegavati barem kao želite bit zdravi.
Ako žvačeš hranu, onda je svejedno jarane
Lagano graha i krompirače
Orahovac je zakon
Ako patis od probavnih problema onda imas problem i trebas ici doktoru vidjeti u cemu je problem a ne izmisljati sta je lagano a sta nije ... jer ne mozes se baviti ni rekr.amaterski ni prof.sportom i sve ce ti smetati .... doktor, lijecenje i savjet doktora ..
Evo ja sam kao sportista imao problema sa crijevima i kad sam otisao doktoru rekao mi je iste ove stvari, tj. izbacio sam dosta namirnica koje sam do tad koristio. I uz pravu terapiju lijekova hvala Bogu proslo.