Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sjetim suza krene, zamirišu uspomene, svake stope rodnog kraja i narodnih običaja.
Ključni faktor - SUDBINA
Dok se more živit a da ti ništa ne fali, vrijedi i živit A poslije se samo čeka smrt koja će doći prije ili kasnije. Hebeš život u kojem čekaš pomoć drugih, život u kojem čuna više ne služi ni za pišanje već za piškanje, život u kojem si tuđa obaveza.
Sjeti se svoje izjave kad ostaris, pa se pitaj, je li ili nije svaki dan dragocjen....
Ne bih se složio. Malo si sebičan.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja uvijek mislio da ljudi sa slabim imunitetom zive preko 100 godina, kad ono suprotno. E svasta
Kad molim Boga za zdravlje ujedno molim da me sacuva dugog zivota, eto tako je lijepo zivit u sa 80 god
A koji je cilj da zivis dugo, ja ne zelim da zivim dugoo, sve neke price kako sto dulje zivit, a sto bi zivio 70, 80, 100 god, zasto, da se patim.
Joj crnjaka, pa ne pati se svako. Ja bih volila zivjeti vjecno, naravno ako sam zdrava, meni zivot nije kazna nego dar. Pozz🌷
notifikacija, živjet ćeš vječno ali tamo neđe.....valjda. Svako počinje patiti od trenutka kad počne žaliti za voljenima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
more klima ishrana nista vise
Zato sto nisu umrli ranije.