Alternativna medicina
0
Kantarion će zamijeniti Prozac?
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je nekom pomogao kod tinitusa neka mi se javi
\"Mnogo ljudi koristi antidepresive i onda kad ne smije. Naprimjer trudnice ili tinejdžeri su najrizičnije grupe\" Kod nas trudinacama doktori redovno daju apaurine.... mislim da svaka trudnica dobje recept za to...
Oprez kod istovremenog konzumiranja nekih lijekova- moze se desiti da brze izgube djelovanje (Obavezno spomenuti kod posjete ljekaru/apotekaru).. a uz to i kontracepcijska \"pilula\" moze da postane nedjelotvorna! Izlaganje koze suncu moze da izazove neprijatna iznenadenja.. by the way.. hypericum se koristi vec vise od 2000 godina, tako da vam i vijest nije bas najaktuelnija... i...ako vec nesto morate objaviti, potrudite se prije toga saznati i neke \"sporedne\" stvari koje mogu da imaju dosta neprijatnije posljedice nego blagi oblici depresije.pis
kazu da je kantarion pravo dobar i za \"one\" stvari, samo naprijed
Pa pijem ja nekakve tablete sa kantarionom :)
Kantario je dobar i kao mehlem, pomjesa se sa uljem i ostavi tako nekoliko sedmica i poslije se moze koristiti za njegu koze. Ima stvarno dosta ljekovitih primjena ali kao sto kaze @oprez treba ga znati koristiti.
Nije se igrati sa kantarionom. Povećava tlak,.... Barem, u početku, manje ga konzumirati i ako nema posljedica,onda,... U prirodi NE POSTOJE LIJEKOVI KOJI BI BLOKIRALI NEUROTRANSMITER! MOGU IH SAMO POJAČATI, TJ. POJAČATI NJIHOVU EMISIJU. Prema tome, ova vijest je šuplja novinarska iz oblasti zdravizma.