Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci ovo je stara informacija pa sigurno jedno 15 godina :) hahahahahhahaah i ne da lijeci samo rak nego lijeci jos minimalno 70 bolesti!!!!!!! Treba vrsiti pritisak na vlast da se legalizuje i dekriminalizira upotreba i medicinske svrhe kao i industrijska konoplja!
Pritisak na BH vlast? xD BH vlast treba na vješala postaviti uzduž Ferhadije, od kantonalnih, preko entitenskih do državnih nivoa. Pa postaviti druge, garantujem ti biće nam bolje.
nisi daleko od istine :) slazem se :) Legalizacijom bi imali 4 puta vise turista i izvukli bi se iz krize za godinu dana, kad si cuo da je Holandija u krizi :)
Ligalizacija 2016 godine ali hidzretske. Prvo trebaju da pokrepaju ovi primitivci na vlasti i njihovih 7 koljena potomstva pa tek onda da nebude tabu tama!!
SPECIAL REQUEST TO ALL GANJA SMOKA SPECIAL REQUEST TO ALL BUSH DOCTA DI GOVERMENT FI LEGALIZE GANJA DI GOVERMENT FI LEGALIZE GANJA CAUSE CIGARETTE DAT A POISON, NONONONONONONO COLLIE WEED DAT A MEDICINE CAUSE CIGARETTE DAT A POISON, NONONONONONONO COLLIE WEED DAT A MEDICINE YA HEAR ME??? MI SING: NO OPIUM, NO HEROIN DON'T WANT NO CRACK, NEITHER COCAINE NO WAN'T NO INJECTION INNA MI VEIN NO SIR! ;))) https://www.youtube.com/watch?v=Z8hRX1C3Wqc
oduvijek je poznato da kanabis ima ljekovita svojstva ali kako ce velike farmaceutske kompanije zaradjivati milijarde ako je "trava" dostupna svakom: posadis u saksiju i na balkon i imas lijek.....
zar ne vidite taj podli trik tajkunske mafije i podle namjere da proglase vutru legalnom i da opiju raju masovno od vutre do koke je ni pola koraka a onda nema povratka gubis sve , a raja je sve ionako pogubila osim u nekoj hipotezi da bi mogla u nekom hipoteticnom stampedu da podavi tajkune cega se oni itekako boje i s toga plasiraju te blasfemije o ljekovitosti otrova u laickim rukama , pobili su nas legalno prije 25 g sada probaju to isto na drugi nacin i da opet bude sve legalno sa pokricem da droga lijeci budale . dal ce se raja dat navuc ko prije 25 g. na nacionalnu i vjersku mrznju i netrpeljivost ostaje da se vidi .
Meni najviše pomaže u razmišljanju.
Došlo je i naših 5 minuta :D
pusimo vutra za bolje sutra
život bez trave, ko muha bez glave
Pogledajte dokle su ovce i krave dogurale sa travom, to su bile nekad pametne životinje! :D
Ne bi ni Amerika krenula s legalizacijom da nisu nanjušili mogućnost enormne zarade. Za razliku od naših krajeva, sve manje ljudi tamo troši duhanske proizvode. Ni ona električna glupost nije nešto zaživjela, pa onda rekoše svako je odgovoran za sebe, neka puši travuljinu ako hoće, a lova nama.
ma nista ne fali da raja masovno produva , sve bi dobilo caroban sjaj kao u bajkama, trebalo bi nam to poslije one komunisticke nedosanjane bajke, slazete se??
a šta ćemo sa nestašicom zna li iko ima li je ko
nakav se kao ''haš'' pojavio...mada ja mislim da je to samo kompresovana ganja...+ cijene su porasle, tako da je ovo neko pametno odigr'o i kao obično na sirotinji zaradio
Ako uništava ćelijeraka, moramo se složiti da uništava i ćelije mozga! :D
Vidite dokle su ove ovce i krave dogurale sa travom, to su bile nekad pametne životinje! :D
Kanabis uništava ćelije mozga, i smanjuje tumore raka.
Vidim da su se konzumenti uznemirili na moju igru s rečenicom.
A ti si HomerS vidi se proš'o sve i svašta pa možeš pričati o tome..
kako se stvari razvijaju pekrice nas trava