Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za mjesec dva ce na isotm ovom mjestu pisati kako je marihuana ljekovita i produzava zivot,(nerijetko se to i desi).Pa da daj odlucite se vec jednom jel valja il\' nevalja.............
marihuana ili kanabis svejedno je,,, nije droga vrijadja te me?
Ha sam vidio ovo \"objavili Amerikanci\" odmah sam se latio kese i smoto najdeblji ikada. Laze banda jer nece da se umovi oslobode kako bi stoku sto lakse bilo kontrolisati. http://www.youtube.com/watch?v=mrvOBvEtgNI Nema nish ljepse neg su sabahile napooshit ko zmaj :)
Cista dezinformacija,ja sam uzivalac \"trave\"godinama...sta sam ono htjeo reci........i....-----------......l.,lw.
maja oglabaj mi yaya
naravno da lažu! kanabis je najkorisnija biljka na planeti! (da se odmah razumijemo, nikad nisam zapalila travu i ne drogiram se, da ne bi bilo da sam prisrasna )
Jao, pa ovo je pokus na miševima.... Vidiš da njima ne leži baš najbolje hehehe
The Union: The Business Behind Getting High
Sarajevo x com, pederluk, pervezija, to inace posjecuju njihovi radnici...
Lažu, ja evo 15 god. koristim i nje mi ništa
moglo bi biti logicno ako poredimo sa zmijskim otrovom kojeg takodje koristimo za lijek a istovremeno je smrtonosan...ipak...legalize it!
ma ne lažite, marihuana oslobađa
rijetko napadam clanke al sad moram, u clanku pise kako thc pospjesuje rak a onda dalje pise kako se thc korisiti za lijecenje? Brate to mi je kontradiktorno o_O Ja se slazem da je skunk sr.a.nje i da od njega ljude pucaju psihoze, prirodna narodna travica je puno bolja.
lazu... nigdje nije dokazano tako nesto. mogu i ja napisati gluposti i tvrditi da su \"amerikanci dokazali\".
Ja se napOsim i neka mi kisne glOOva kolko hoce