Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokojni Momčilo Krajišnik je znači najveći narcis koji je ikad gazio Balkanom... Zanimljivo
Niđe veze.Prije će biti narcisi ovi što glade obrve svaki dan
Narcisisoidne osobe nisu tako bezazlene kako se u čaršiji vjeruje da se narcisoidnost svodi na egocentričnost, sebičnost, lickanje i divljenje pred ogledalom. Narcisoidne osobe su monstrumi koji lažu, prave spletke, podmeću, manipuliraju emocijama osoba koje su im emocionalno privržene i kojima mogu bukvalno uništiti život.
Koje gluposti...
jel ovo Amela iz AP-ija iz mlađih dana ?
*ARNELA
Novinar nepismen uz sve to i malouman
ima ih i astrologiju smatraju naukom, a stas!
Nije u pitanju samo izgled obrva, vec je kod narcisoidnih osoba puno izrazenije micanje obrva u toku razgovora, kao suptilna i podsvjesna metoda ubjedjivanja tj. sarmiranja i manipulisanja sagovornicima.
Koja glupost, nevjerovatno!
Imaju li naučnici pametnija posla?
Pa su zaključili da debljina obrva je karakterna crta. Vidjet ćemo dalje šta znače velike grudi ili veliko dupe.
Psihijatrija i popularna psihologija su sluge kapitalizma.
A ovi psiholozi im kao nisu dali. Lol. Psihologija je tu samo da te svrsta, zajedno sa psihijatrijom, koliko si sposoban da budeš "koristan" kapitalističkom robovlasništvu. Uz to, milijarde se zarađuju na ljekovima za smirenje, depresiju i ostalim medikamentima.
Nije to teško skontati, kad je svaka u Sarajevu u fazonu "sva sam lijepa i pametna".
stipe mesic narcis najveci znaci