Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim ti počne voda mućkat u stomaku, k'o u bidonu.
veoma jedbostavno: svijetlo zutckasta mokraca ✅ zuta mokraca ❌
bubrezi mogu eliminisati oko 20-28 litara vode dnevno Pa nije niko krava da toliko može saliti u sebe🤦‍♂️ I novinarstva i govana!
Smanji crveno meso, letove avionom, voznju autom, brodski transport i uopste transport, smanji unos vode, prestani trcati, nek se djeca manje ganjaju, jedi vjestacko meso, ostani kuci kad su pandemije i vremenske nepogode, ne uzgajaj to voce jer je u njemu toksin, saksije u kucama i bastama su zabranjene. Cuvajmo Zemlju!
eto sada i to
"Prema brojkama citiranim u istraživanju iz 2013. godine, bubrezi mogu eliminisati oko 20-28 litara vode dnevno, ali ne mogu ukloniti više od 0,8 do 1 litra svaki sat." Kako 28 na dan ako ne može više od 1 na sat?
Ne moze vise od 1 al mozda moze vise od 2 :)
Samo Sarajevsko i nejma problema.TriCetirPet na sat bez ikakvih problema a bubrezi ce vam biti zahvalni
Cim ti se da izvines pisa svakih 15 minuta,cemu filozofiranje🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Ovo Coca cola platila članak zbog Ronalda.
Ja primjetim kad mi se stalno pisa ali eto hvala
Ja primjetim da nemogu drzat pravac i onda smanjim unos tekucine.
mensečini da su ovima iz klix-redakcije "nabubrili ćelije u mozgu", i to ne zbog pretjeranog unosa tekućine..
Ma samo mokris i eto, pijte vode ljudi
..haj ti nama kafansku pjevacicu jednom.
..ja puno pišam
Samo voda, ne hidriraj se ničim drugim. Kola, energy i to, zagarantovana dehidracija i zlo. Volim ja vas iz Mayo klinike, ali cugaj vodu sine i sve će biti in the dure.