Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S kojim parama❓
Moze li meni za 2 marke pite?
Još i guziti dobro i taman
narod konta kako ce prezivit a vi ste nasli pametovat s namirnicama koje kostaju 8+ maraka po kili. Bravo bolidi
Cuj jagode, pa kiwi ima vise vitamina c od svega sto ste naveli..
tripice, sogan dolma i pace kod hadzibajrica, sa kiselom trhanom....virus ??? ma zdraoooooo virus....zdraooooo
Ima jedna izreka, "Kasno Marko na Kosovo dodje"! To ste trebali ranije ljudima reci da svi sadasnji proizvodi unistavaju imunitet, a ne sada.
Ima bolji receptSvaki dan teletina ispod sača sa dva kuhana krompira i salata od Hobotnice,,,,,,,jel ovo neka z,,,,aOvo me podsječa na ono kad se čovjek razboli a doktor kaže pojačaj ishranu sa zdravim namirnicama teletinom lososom ima pun bjelančevina...a čovjeku odbijaju od plate 30% na bolovanju.......Da ne govorim skračeno kretanje manjak robe raje na pijacama.......
bosnjaku daj brasna i ulja, ebes to.
To mogu gazde, i vladajuca elita i oni u skupstinama sa primanjima od nekoliko tisuca ... a za sirotinju su makaroni, spageti, kukuruz moze i kuvani, psenica i proizvodi od nje ako ima i bude bilo, ulje i sl..
Boze kakve gluposti pisete. Ojacavanje imuniteta mineralima i vitaminima? Pisete o stvarima o kojima izgleda nemate previse pojma. Niti jedan vitamin ili mineral se ne zadrzava u prganizmu OSIM ako je u nedostatku. Zna se kako se ispoljava nedostatak pojedinih vitamina ili minerala. Ne znam cemu ovakvi clanci?
Nemam para da jedem bilo sta a kano li zdravo.
@Yugoslavija najzdravije je postiti da se razumijemo, ali kontrolisano naravno
svedska propustila virus, 50 preminulih, ali sve radi, saobracaj, firme, skole, vrtici, restorani, koncerti do 500 ljudi, rijetko ko spominje virus. ministar zdravstva kaze, ako nemate simptome, prosetajte u grupama po dvoje, izolacija i desocijalizacija unistava imunitet, posljedicno izaziva opasnija stanja i oboljenja.
@sparkx Skandinavci ne .ebi ni 3 % ovaj virus ...
Fin i koristan tekst,samo sto je upućen citaocima koje to ne zanima.Glavna zanimacija ovih dana im je kad ce proraditi kladionice i sisa barovi.
Pa nemaju baš svi mogućnosti za ovako raznovrsnu prehranu ipak...