Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji sprej sa medicinskim alkoholom i čekati minutu, dvije. Ne dirati.
Ima i bolji način. Zagrijati neki predmet (npr kašikicu) i oprezno (da se ne opečete) staviti na mjesto uboda. Znači najtoplije što možete trpiti. Držati minutu i to je to. Djeluje i na stare ubode.
Samo reknes komarcu da si vegetarijanac, i odma bjezi od tebe. Najbolje obuci majicu na kojoj pise 'vegetarijanac'. Danasnji komarci su pismeni, nije to kao nekada.
Synopen krema najbolja opcija realno
https://www.youtube.com/watch?v=diEYXJ_lozA
samo obloga od alkoholnog sirceta oko pola minute. nema na cemu.
Mene na poslu ujelo 200 komaraca,znaci sada kad dodem doma moram se cijeli potopit u led da ublazim ili da se samo drpam kao i prošlu noc? 🤔
Da dodam,samo zenke bockaju i piju krv.
Znaci kao i kod nas
Znaci sve sto pise sam znao