Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko je nije tjerao da to uzima...ha ja...sad nek se pokrije, pa preko dzamije nek joj nadju slicnog narkomana koji je \"dosao tobe\"...to joj je jedina sansa da se zguzi nekad u zivotu...
@jasta sto se vise pravis pametna, vise ispadas glupa, tako da je bolje da sutis. zasto je uzimala ovo smece? niko je nije tjerao. ovo je samo jedan slucaj..ima slucajeva da kada pusite marihuanu, ostanete u tom stanju ali se tu radi vecinom o vec ranije poremecenim mozgovima.. mozes i red bull popit i past sa stepenica i zube polomit i dobit alergiju da ti izrastu ova sranja. ovo je cista glupost pojedinca. ipak, nadam se da ce ozdravit ova cura. eto toliko
@jasta tako je.......pozz....
@Dzani a i ostali koliko samo puna predrasuda, neinformisana, uboga i neuka osoba moze biti nakjbolje govori primjer ove dzani. ona kaze kaze \"ugledajmo se\"?!! koji mi dzani, u vijesti se govori o velikoj britaniji!!! i to kaze \"ugledajmo se na Ameriku, pa nek nam djeca sutra cim napune 18 u kuci joint zapale\" u kontekstu legalizacije narkotika. pa crna dzani sve droge su ilegalne u americi!! pa tako i marihuana, to jest joint... I na kraju svega nekome psuje \"mater izopacenu\", nejasno je kome.. e, zasto ovakve retardirane osobe, ja vjerujem da je dzani doslovno retardirana, zasto te osobe uvijek misle da treba da dijele savjete, da si ispravne i slicno.. ima li kraja gluposti.. vecina vas nije niti ce ikada biti sposobna da vodi dijalog. ako se pitate zasto, rsci cu vam, jer ste retardirani!!!!
sta je majka dojiila,uzas.
kud ne umrije mamu joj narkomansku
Ja ako ikad budem sakat i ne mogo kucat po tastaturi,sigurno neće biti zato što sam bio dovoljno glup da se drogiram ili nešto slično tome.Nisu krivi oni što prodaju droge već oni što ih kupuju.Niko te ne može natjerati da kupiš nešto ako to ne želiš!
Da li je GHB,GBL,ili je ova droga slicna GHB-u?Mila majko,ko sve u dzamahiriji moze raditi kao novinar.Ili je to mozda \"bosanski jezik\"?
legalno usmrt, po zakonu ccc
Hahahahah... jes to na diskaveriju gled\'o?
i ovo mane stetno od vutre hahahahahah ovo se na travi ne moze desit ni da si napusen 24/7
Alkoholom protiv droge i porodice....
kanabis stetniji od ovog sranja? gandza? trava? jel to fakat?
Ne dao bog nikom te pameti, a što se tiče narkodilera, sutra bih glasao za drakonske zakone; metak u potiljak, ili vješanje. Neka onda monstrumi misle kako će dilat i zarađivati 50 markica dnevno.
Ja ovdje ne vidim razliku u prvoj i drugoj fotografiji!?Ruzna i na jednoj i na drugoj !