Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad god se o poslu prica onda se automatski prica o poslovima u birou,mislim da je to 1% od svih poslova u svijetu,nebi bilo zgoreg kad bi se npr napisalo nemojte da dirate macolu koju je tvoj bolesni kolega maloprije vas dodirivao logika
e jeste nas informisali, svaka vam čast.
I jedna od najgorih sezona gripe ne hara svijetom već Amerikom, koliko god da vam se to čini kao smak svijeta, miševi jedni.
Kako naivno s moje strane, pomislih da cu procitati sta korisno...
Samo jos da gripu izazivaju bakterije, ove upute bi bile odlicne. Dragi novinari, prvo provjerite tacnost podataka pa pisite clanak. Gripu izaziva virus koji se najcesce prenosi kapljicnim putem.
neka o ovome brinu ovi "nesretnici" sto rade, mi sto smo zavrsili fakultet i nemamo stelu da se zaposlimo imamo "srecu" da ne radimo pa samim tim ne trebamo ni preduzimati ove korake u prevenciji gripe.
Kako izbjeći gripu na radnom mjestu Jednostavno Ne doći na radno mjesto