Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto kafu bez kofeine zovete kafa...?? lijepo fino je zovite topla voda ili caj.jedna od najvecih ubleha i prodaje magle sa zapada.
... i govedina bez MESA, pa zdravlju i veselju nikad kraja....
Kafa bez kofeina isto ko\' p.o.rnic na radiu :)))
Clanci o kafi i cokoladi su mi uvijek bili dragi.Juce su naucnici otkrili da stete zdravlju,vec danas su opet otkrili da poboljsavaju zdravlje.
Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ići na razgovore? Želio bi slobodu, ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci, a da ti ne izostane zarada? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računaru, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Bez ikakvih ulaganja. Za više informacija javite se na e-mail: [email protected]
Čista glupost, oduzmi kafi kofein i šta će korisno od nje uopšte i ostati..