Besplatno testiranje
58

Jeste li za akciju na Valentinovo? Ljubav dolazi u raznim oblicima, a njen najljepši dar je novi život

Prolab - besplatan HCG test u srijedu, 14. februara
Prolab - besplatan HCG test u srijedu, 14. februara
Nemojte zaboraviti na ruže, čokolade i druge darove, ali sebi poklonite i neki od povoljnih paketa s laboratorijskim testovima koje vam nudi lanac laboratorija Prolab. Aktuelnim akcijama, dodaju još jednu za ovaj poseban dan - besplatan beta HCG test.

Ljubavi se uvijek nalaze pred velikim testovima, a jedan je najveći od svih, i počinje s dvije crtice. Stoga, Prolab vam daruje besplatan beta HCG test u srijedu, 14. februara.

Beta HCG, još poznat i kao "hormon trudnoće", najčešće služi za rano otkrivanje trudnoće. Kod nekih žena beta HCG počinje se lučiti već dan nakon implantacije, a u krvi se može naći oko osam do 10 dana nakon ovulacije.

Cijena testa je 30 KM, a potpuno besplatno ga obavite u srijedu u svim Prolab laboratorijama u Sarajevu, Zenici i Banjoj Luci. Prethodne najave nisu potrebne.

Volite se. Uživajte u ljubavi i porodici jer je porodica najveće blago. Neka Prolab bude mjesto na kojem počinje i nastavlja se zdrav život vaše porodice.

Više informacija o Prolabu, kao i svim besplatnim uslugama i trenutnim akcijama detaljnije pronađite na njihovoj zvaničnoj web stranici ili društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Prolab - prvi korak naprijed.