Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko rano rani.......cijeli dan zijeeeeeeeeeeva !
debilu nema zumanceta u kinder jajetu
klix je jos uvijek u plavoj boji, a inace je u sivoj. zzzzzz
Gore od ovog clanka je ova pjesma o kerusi.
heheh to svakako
Pa sto nas maltretiras sa kerusom?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nevjerovatno koliko me ljudska glupost iznova sokira, cime se sve ljudi bave, pa se mi jos cudimo zasto nam je ovako Suzdrzavala sam se od komentarisanja na klixu ali ovo je previse, neki clanci su isplivali koje sam morala komentarisati
Nemoj se ti meni sikirati molim te...pusa bokić :)
ana.holuja o ljudskoj gluposti xD haaaahahahahahhahahhaha
zdrav period odmora je osam sati kako bi dozvolili da se organizam reparira. ako ste izrazito aktivni ili pod stresom tokom dana onda molim vas postujte 8 sati spavanja.
Postovali bi mi lijepi ali uvjek nam nekako zafali vremena, bar meni. Radmel sad to 7 ili 8 vecinom zavisi od osobe do osobe, ima spavalica pa im je malo i to 8. Lijep pozdrav ;-)
Znam i za mene je bolesno, i ja sam ranoranioc. Ali znam par osoba koje bi cijeli dan prespavale da mogu, a ja to nikako ne mogu da razumijem. Nekad im se valjam od smjeha kaze prespavali u drugu smjenu na posao hahah. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
boze dragi
Poslije citanja ovog clanka drasticno mi se smanjio IQ... mada nikad nije ni bio nesto visok... al et... sirotinji je svega zao :D
nigdje veze...
nešto najgluplje što sam ikad pogledao.