Prestanite i sačuvajte zdravlje
60
Jedna cigareta dnevno - dvostruki rizik od prerane smrti
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako svi govore dok se ne razbole. A onda kada dobijes dijagnozu raka pluca, pa krenu maltretiranja sa hemoterapijom, zracenjem, strah i nezivjesnost, bolovi, troskovi - onda shvatis da se i ne umire tako lako... Ne zelim to nikome! Ali moja mama koja je pusila skoro 45 godina, 1944. godiste - ne krivim je, rodjena u drugo vrijeme sa drugim informacijama, sada ima rak pluca. NIJE UZITAK! Prekinite sto prije mozete, a najbolje ne pocinjite nikad!
@ccc dabogda dobio spolnu bolest i crko od nje
koji bullshit, svi cemo mi umrijeti... ako postoji nesto sto te cini sretnim u ovom sj.... zivotu, pa makar ta cigara, ne slusaj ove gluposti.
A sta je sa onim ko sprzi 30 dnevno.
Ja sam po ovome davno mrtav
svi puse ko veliki pogotovo ove nafurane tinejdzerke, da pocnu malo vise pusit kur.ca nego cigara bile bi sretnije a bogami i momci svima bi bolje bilo, ali naopako vrijeme kazu
Avajj lepo pusi :)))))))))))
Pa nek ces ko te je.be, umro od njih :)
Jedva cekam da poskupe pusit cu troduplo skuplje i troduplo vise:))