Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sa ovim on hoce da kaze budi sto lenjiji Lol
\"No, Steve Field, ljekar iz Birminghama upozorava da bi liječnici pri tretiranju umora morali prvenstveno isključiti mogućnost ozbiljne bolesti.\" Ako trebaju \"iskljuciti mogucnost ozbiljne bolesti\" onda je ostatak teksta suvisan.
post nije tako koristan za tijelo koliko svi misle, pogotovo ako se ne pije tecnost. ni detox nije koristan za tijelo. zdravo tijelo, dobra flora u crijevima, (trebalo bi da) sami rade posao.
redovna i zdrava ishrana (ne suha), voće (neprskano) , post ili (jačanje organizma), i biće sve ok. a briga će biti vazda.
nikad nisam umoran
ti bas sporo citas, kad primjetis takve lapsuse.
:-) na predhodni komentar
A kakav je to \"horničmi\" umor?!