Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vala mene je stara dobila u 40toj i to u po rata pa vi vidite.
P.S. I još je nosala kanistere.
@+WeissesFIeisch+ i plus nije imala šta za pojesti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...možda mao grubo zvuči, al ispade: kad hoš nemere, a kad neš more...marfi, marfi...
Ma najbolje u srednjoj školi, tko je još vidio školovati se, zaraditi za iole pristojan život, odmah rađaj i na socijalu pa neka porezni obveznici hrane i tebe i dijete...
Kakvim su nas govnima zasipali, dobro je i da dišemo.
Kasni Klix jedno 4 godine. Publikacija objavljena 2012.
ŠTO ŽENA ŽIVI BLIŽE EKVATORU TO JOJ PIZDA VIŠE LIČI NA INKUBATOR ZA PILIĆE DOK VEĆ ŠTO IDEŠ DALJE UPALE JAJNIKA ČINE SVOJE.
SVE ZAVISI KOLIKO STE UDALJENI OD EKVATORA.PIZDE KOD ŽENA NASTANJENIH GDJE NE PADA SNIJEG SU KO INKUBATORI ZA PILIĆE DOK VEĆ SJEVERNIJE , UPALE JAJNIKA ČINE SVOJE.
Pa onda pazi na svoje jajnike!
SVE ZAVISI KOLIKO STE UDALJENI OD EKVATORA.PIZDE KOD ŽENA NASTANJENIH GDJE NE PADA SNIJEG SU KO INKUBATORI ZA PILIĆE DOK VEĆ SJEVERNIJE , UPALE JAJNIKA ČINE SVOJE.
Imam ja komsinicu ima 45 god. da je pokriješ muškim kaputom ostala bih trudna
hahhahahahahha pretpostavljam da je velika jebibriga
Zacece prvo pocinje u mozgu pa tek onda polnim odnosom. 75 % zena koje imaju problem zaceca su pod stresom ili depresijom.
jest a ove od 45 mogu sve -.-
Ne znam šta podrazumjevaju pod prosjecna ali je istina da je plodnost kod zena znatno smanjena bez obzira na godine starosti.Uzroka takvog stanja je mnogo a najveci je rano stupanje u seksualne odnose,cesto mjenjanje partnera i ne korištenje zaštite koji prouzrokuju polno-prenosiva oboljenja koja na reproduktivne organe zene ostavljaju posljedice ili cak dovode do sterilnosti
Glupost!
Kako se zenama smanjuje plodnost u 30-im, tako se i muskarcima smanjuje plodnost u 30-im.😊 Zene koje zatrudne sa muskarcima 35+, imaju vece sanse za pobacaj, nego sa mladjim muskarcima cija je sperma kvalitetnija.
@lightshadow S takvim stavom ne mozes pomoci sebi, a kamoli drugom.😉
K'o onaa...udala se. I proslo vremena, par godina - eto 'prijatelja' u_goste... -Hajte... Dobro_dosli -Bolje_vas_nasli. -Sta ima_sta nema? - Sve dobro, svi jedu. Nevjesta valjana, radnica. Al'...ne_radja!?! - Kod nas je, bogami, - radjala. ;)
studija pada u vodu kad je prifati iznad prosječan bošnjo :)
Zato se sad plode sa 18 , to je to, zbog toga, ima logike , aha , zarez