Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bilo na mythbusters, stvari koje imaju više bakterija od wc šolje: - prekidači za svjetlo - truleks - rukohvati - šteke - mobiteli - volani Ali par bakterija sa wc šolje su izuzetno opasni, a ovi ostali nisu toliko iako ih ima više.
Ako ko ima jednog prljavog Patek Philippe viška, neka mi ga slobodno proslijedi.
“Prvo što je potrebno jeste odvojiti glavu sata od njegovog kaiša. Očistite kaiš u vodi sa sapunom. Ako imate kožni sat, vaša alternativa će biti bijeli ocat u vodi.” Nije glava sata, vec kućište sata, a za kožni sat još nisam čuo🙄 tipično klix google translate🥴
Ja bih se rado prljao sa ova dva sata sa slike.
taman da promijenim, od sad nosam wc oko ruke hehehe
Vala ja kad se poserem u wc teskobda je solja cistija od sata
Sad su skoro svi vater pruf a niko nesmije da ga opere.