Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov im je pravi !?!? Znaju li ovi iz klixa za razliku izmedju legalizirati (legalno za prodati i kupiti) i dekriminalizirati (kako su opisali u clanku nece biti krivicno gonjeni) ?
Vodjeni ovom idejom u Kantonu Sarajevo ce se dozvoliti bespravna gradnju i na taj nacin ce se mnogo bolje nositi sa problemom ovisništva o bespravnoj gradnji u Kantonu.?!
Svaka cast Klix
Irska je fina zemlja, ima puno zelenila , bas mi je drago da mogu sad na miru uzivati u toj ljepoti
...ukratko receno,od sad ce im drzava dilati drogu i profitirati...
Pisao sam već o ovome, kad treba love, može u legalu sve, samo nek se plati PDV-e.
Ovakve ustanove su uglavnom za registrovane narkomane.
jel to radi sigurnog poraza od nasih,da bi mogli se malo izlijecit od poraza:D
Morel se preselit u Irsku?
Sve je to veliki posao. Irci su pametni, daj im, daj nam i sve ok. :)))) Nije njih briga za narkomanima, nego za parama. Kako rekoh, velik je to posao. Nisu oni đaba legalizovali teške droge.
Treba legalizovati i obavezno držati prozore u Parlamentu otvorene da nam parlamentarci mogu poletiti s vremena na vrijeme.
To taktika daj im sto vise, da prije pomru.
A gdje će se ostatak Irske "upucavat" ...? ? ?
tako treba svuda, biće ovce još gluplje i beskorisnije. čoban neće ni trebati.