Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam ništa protiv joge, ali je red ljudima reći istinu - joga nije nikakva tehnika koja se tiče isključivo opuštanja mišića, već sadrži meditativne tehnike što je svrstava više u religiju, nego u aerobik. Kao što naslov kaže: nije cilj da imate bolje telo, nego da postanete bolji čovek.
Odlična stvar, meni pomoglo kod bolova u ledima
idi radite sta nehljebi
imaš namaz a ti lutaš, e moj darele
I u mene nane po čitav dan sjedi na jednom mjestu i plete čarape
joj guzova
Joj hurcine
istina..a mozes biti normalan i bez joge
Darel🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️...boze
Ovo definitivno podrzavam i smatram odlicnom stvari.
Bolji čovjek postaješ kad se preseliš na selo i izoluješ se od bolesnog svijeta i predaš se Bogu i klanjanju .
darel dlakav do ociju
Joga je usko povezana sa satanizmom i obožavanjem duhova, đavola, džina. U ovo sam se lično uvjerio kroz razgovore sa praktikantima joge i transcedentalne meditacije... bježite od toga dok nije kasno!
joga je povezana sa masnim guzovima. eno ti licno se uvjeri na slikama
Kud se prije ovog nisam sjetila, prosvjetljenje