Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni lakse kad sam vidio ovo, mogu samo zamislit kako se ona osjeca.
Zamisli zaspes i probudis se 20 kila laksi ja meraka boze dragi
Naravno da mi je drago da se ovako zavrsilo, svaka cast doktorima, ali pitam se, kako je uopste moguce da dostigne tu velicinu i tezinu, jos da se osoba uspjesno izlijeci, ali lijep kraj
U zdravlje zeno
Kontala trudna
pa stvarno... uzgojiti 20 kg u trbuhu ... nemam rijeci
Ljekar na slici je bivsi ministar zdravstva HR. Radi u bolnici u Gospicu. A ova med.sestra na slici prva sa lijeve strane bi isto mogla imati neki tumor. Predebela je.
A ti umjesto mozga imaš tumor
ja gladan kontam rostilj jel ovo jestivo
Hrvatska je Evropa, Zagreb je Evropski grad, evropska kultura, dok Sarajevo ima narkomane, nargile i klošare i seljačine. Ja sam se odselio iz Sarajeva u Zagreb a ja sam Bošnjak.
Naravno da si Bosnjak, koliko i ja Kubanac. ;)
U redu, Sandžo , koji misli da je Sarahevo centar svijeta. Treba biti realan lijep pozdrav.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jedino pitanje je sta je cekala