Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja nemojte pit kontracepciju to je za napredne ženske umove nq Zapadu a ove seljanke ovdje nek se uzdaju u coitus interuptus cccc
Kontam harmonika... Umoran sam :(
Ja bih (doduse laicki) strpala i kontracepcijske pilule u isti kos, jer se i one petljaju s hormonima sto po mom misljenju nimalo nije zdravo za zenski organizam, vec upravo i dovodi do porasta ovakvih oboljenja.
Baš tako, a sindrom policističnih jajnika ginekolozi "liječe" upravo pilulama za kontracepciju, i inače ih daju mladim djevojkama koje nisu sexualno aktivne, da ih piju u svrhu dobijanja lijepog tena, lica bez bubuljica, i drugih stvari... veliki sam protivnik toga...:)
U mom slucaju meni itekako pomazu. Naravno razlog nije kontracepcija, nego ciste na jajnicima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa i tu hormonsku terapiju ste vi izmislili nije pala s neba...