Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam još vidio kralja i kraljicu da se hladnom vodom kupaju. Bolje da sam dementan nego da hodam krivih usta...
Lično sam probao hladnu vodu kad sam čuo za zdravlje, ali vjerujte to je sitnica. Puno su bitniji unutarnji uzroci poput hrane. Hrana mora biti živa, ne miješana, samo je jesti kad ste gladni itd. Onda nestanu sve bolesti. Sve nestanu tokom nejedenja. Voda je 1% uticaj, a hrana 99%. Post uništi te nake tumore, akne, ama sve upale itd. Prvo sam čitao Handbook of Nature Cures, pa onda Fasting and Sun Bathing i Orthotrophy, sad znam izlječit sve.
znaci da topla ubrzava!
Demencija je sindrom uzrokovan ostecenjem mozga cija posljedica je ostecenje kortikalni funkcija sto se ocituje poremecaj pamcenja, misljenja, orijentacije, shvacanja, racunanja te sposobnosti ucenja i rasudjivanja.
Posto se ja redovno zalijem hladnom vodom od glave do pete pa i u ove hladne kako pise u clanku ja cu bit bogatiji i zdraviji. "potvrdeno je da to ima zdravstvene i ekonomske prednosti za covjeka". Ja samo znam da nakon 15 godina sto se cesto hladnom vodom tusiram,cak i glavu perem da sam rijetko kada prehladen i da mi nije nikada hladno.Jos nosim kratki rukav kraj oktobra bez problema.