Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha ovo nije video hitne pomoci, nego ga preuzeli sa jako dobrog kanala Kurzgesagt
@mlw0 ne znam da li uopšte imaju pravo to uraditi
@mlw0 TELEGRAM 1001010110101 : MAMA OSTAJEM U SARAJEVU PROBAĆU SE ZAKRPELJISAT CMOKNULA SAM GA MENTORU ŠMRKNULA GA ŠEFKETU BIĆE NEŠTA. MENI SE KUĆI NE VRAĆA TI VIDI S TAJOM DA PRODATE TO KUĆICE PA DA SE PRESELITE U SARAJEVO MAKAR NA ELIDZU. MAMA DAJ TAKTIKE KAKO DA SE SNAĐEM TI SI PROŠLA SVEGA ŠIROM BOSNE PONOSNE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Do prije nekoliko mjeseci svi su pisali i podržavali komentare:ovo sve treba resetovati, da nas hoće meteor potrefiti, atomsku treba baciti itd. Samo vam je Bog poslao na vaše molitve~dove jedan virus. Pa sad recite nema Boga
@sabane Čovjek je po prirodi bojažljiv (i razmažen) stvor. U momentalnom revoltu će svašta reći, ali kad dođe stani-pani, usere se kao grlica. Najočitiji primjer - kad god je zima, kukamo za ljetom, a kad dođu vrućine, odmah počnemo kukati za zimom.
Kad su vec prenijeli neciji video, mogli su ga malo prilagoditi, eto barem prevesti. Za one koji ga zele pogledati uslov je da si dr.mr.ph.sci. iz medicine i da znas engleski jezik.
Bukvalno od riječi do riječi. Hajde razumijem da se u poslu, ali da odvojite 20 minuta da sastavite text. Plagijatori! https://www.youtube.com/watch?v=BtN-goy9VOY
Evo malo crnog humora: Ko zadnji iz dijaspore krene u Bosnu neka ugasi svjetlo LOL
Mogli su bar video prevesti/titlovti kad ga vec prisvajaju :))))
Jebeno
VI STE U HAOSU, NE JAVLJATE SE NA TELEFONE GRAĐANIMA.
@s.bah ma haj da su neki gradjani nego sarajlije pa koga briga za taj okot
TELEGRAM 1001010110101 : MAMA OSTAJEM U SARAJEVU PROBAĆU SE ZAKRPELJISAT CMOKNULA SAM GA MENTORU ŠMRKNULA GA ŠEFKETU BIĆE NEŠTA. MENI SE KUĆI NE VRAĆA TI VIDI S TAJOM DA PRODATE TO KUĆICE PA DA SE PRESELITE U SARAJEVO MAKAR NA ELIDZU. MAMA DAJ TAKTIKE KAKO DA SE SNAĐEM TI SI PROŠLA SVEGA ŠIROM BOSNE PONOSNE
Čuvajte se. Sretno nam bilo svima
To znaci da je ovaj virus nastao u laboratoriji i da je pusten medju ljude
@DogmaPinarello amerika pustila u kinu i svalila na kineza jer kaki drugacije da uniste konkurenciju
Bravo, sve pohvale za ovaj video!
Evo jedna korisna info: postoje 2 varijacije ovog virusa, L i S tip. L je zajeban a S je šaša. Ljudi zaraženi S tipom pokazuju slabe ili nikakve simptome dok oni koji se zaraze L tipom su najebali i pokazuju teške respiratorne probleme. Ovo doduše još nije u potpunosti potvrđeno jer ovo može biti da je posljedica greške u analizi podataka. Bogami, tako su meni rekli.
@billy the pljuc ko god ti rece je zajebaniji od navodno L tipa
Najmanje je vazno odakle ili ciji je video. Zahvali se ljudima koji su ulozili truda, preveli i objavili poucan materijal. I, kako onaj u Islamu rece, - "Uchi!"
@BH_Faraon jes morao dodat taj usrani islam na kraju
@NoviLjudskiPokret...Niti sam, niti je to vazno. A niti treba vrijedjati bilo cija vjerska ubjedjenja. Vazno je uciti - da bismo znali.
Mogli ste biti orginalni i snimiti svoj video
@iščapljine pa snimi ga eto ti imas sve informacije
Znaci i glas razuma je kliks ugusio i banovao, hahahahahah Ne dozvoljavaju da se upali iskra morala i da narod vidi koliko vas truju ovakvim stvarima. Hebe se mene, sad ce fino vatrica, meso, pivice u vodu, pecanje i uzivanje, vi se trujtte ovim glupostima.
@podstanarxxl mrs
Odakle onom onolike rukavice higijenske sto prodaje u ferhadiji u Sarajevu.Jel to ta pomoc sto je narodu obecana.Mislim samo nako pitam.Paket rukavica 20 maraka-i odakle mu odobrenje za rad.
nabavlja povoljno od EUFOR baze iz Butmira.