Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek dodju u BiH bas lijepo ovdje, nije dosadno izlazis iz jedne krize a ulazis u drugu i uz to kafendises. vijesti su bas interesantne 19.30 federalnu ne propustite.
Bujrum.
...evo vidite,i iz Britanije odlaze ljekari kao i iz Bosne,znači nije kriva Bosna nego nešto sa ljekarima nije u redu...!!!
ne zele oni napustiti,nego su prinudjeni jer gube pravo na rad i ostale povlastice ukoliko ovi izadju iz eu
Hahaha nek se ugledaju na Sebiju. Ona uvozi ljekare sa Bliskog istoka. Njima se nije problem prilagoditi u drustvo, jer ocekuju da se drustvo prilagodjava njima 😝 i usput traze demokratska prava za koje se nisu htjeli boriti u sopstvenoj zemlji.
@Krokodilsesuze nije samo ginekolog, nego sef ginekoloskog odjela, uffff vala nam ne trebaju.
Ovi zele da napuste a kod nas hiljade vec davno otislo zalosno al istinito
Bujrum u BiH : )
BiH je anus planete zemlje i kao takvu je čak i izbjeglice zaobilaze u širokom luku... Ćivimo u pakveli, prljavoj, dlakavoj, smrdljivoj...jednom od najgorih rupa na planeti
@Racio6th ...tako je,ali za SVE smo sami krivi i ne zaslužujemo bolje...ko nas yebe...!!!