Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima i kod nas degena koji iskljucivo piju flasiranu vodu, iako je poznata cinjenica da Sarajevo ima jedan od najmodernijih filtracijskih sistema za vodu i jednu od najkvalitetnijih voda u svijetu, po svom hemijskom sastavu, ali, kao sto rece jedan ugledni Sarajevski i svjetski profesor, Prof. Ridzanovic: Pomodarstvo je u korelaciji sa primitiviznon.
Truju nas svakodnevno!! Ko zna kakve su jos hemikalije u tome kada se to tako krije i kada se o tome suti, mozda nam stavljaju i razne droge mozda to uzimamo a ida ne znamo
Za 950KM dočekaj Novu godinu u Beču. -Pa za taj novac mogu dočekati mart u Bosni. :))hahahaha
;))))))
vidi plavke hebo flasu i casu,.
Plasticna casa i flasa su mi ispod casti.
Naspes lijepo u staklenu casu ,a hemikalije ostanu u flasi.
tacno 100%, uvjek me zaboli glava !!!
glava te boli jer pokusavas misliti
od čegga kate?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ja kad pijem pivu iz one dvoguze sutra me i pete bole
hahaha,bas i pete :)?