Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi se debljaju od hrane a vježbe su bitne za dobro zdravlje.
Genijalno, hvala na obavještenju.
Nek kupe manje kasike i rijesice problem. Kad su oci gladne, nema te vjezbe koja ce te drzati vitkim. Ovako ce satima setati po trznim centrima i onda kad ogladne, navale na mekdonalds i burger king...
Pa siguran sam da imaju dvorane koje su klimatizirane...no excuse..
jbt, a kod nas kako je malo ugrijalo ja se istopi skroz, kako je krenulo doci cu ko stelja na kraju..
Dobro nam je... imamo i može nam se :D
Ja miline...em je vruce em imaju para...
dobro te je glavati
ko god voli vrucinu i 37 stepeni, nije dobar u glavi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko hoce nadje nacin, ko nece nadje opravdanje..Spodobe.
Opet kreten Ostruga zadire u tudju tradiciju i kulturu. Debilu, probaj izaći tamo u svojoj pederskoj nošnji i vidjećeš koliko možeš izdržati u toj klimi. Nakon toga obuci njihovu nošnju i na kraju ponovi svoju glupost što si je napisao.