Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@silentlady nisam ni pročitala članak, iskreno! Hoću reći da je svi forsiraju zdravu hranu ispred nezdrave , a zdrava hrana 3 puta skuplja.. To je žalosno. Odoh da spavam, gud najt pipl :*
"_Radionici koja promoviše zdrave prehrambene navike prisustvovali su i predstavnici kantonalnog Ministarstva za obrazovanje, mlade, nauku, kulturu i sport predvođeni ministrom Damirom Žugom. Na ovaj način, predstavnici resornog ministarstva željeli su ukazati na važnost zdrave ishrane kod djece, kao i značaj formiranja zdravih prehrambenih navika u ranom dječijem uzrastu." Žuga otkrio toplu vodu?! E jest' pametan. :)))) Nije njima do djece, nego do svoje promocije.
Žalosno je da hamburger košta 2-2,5 km, kola 1 km, sendviči 0,5-1 km, a pravi, zdravi crni hljeb od 3 šnite 3 ili više maraka.. o voću i povrću nećemo!
@HashimaKurtz, Žalosno je da je hamburger nezdrav, ovdje je riječ o zdravoj hrani. A hljeb svako može spremiti u svome domaćinstvu. Industrijski hljeb je nezdrav! A taj "zdravi crni hljeb" o kome ti pričaš, nije vidio zdravlja, niti integralnog brašna. Vidio je samo smeđu boju.
Ovih dana se sve više ljudi bavi izmišljanjem tople vode i otkrivanjem Amerike. Takozvani stručnjaci provode istraživanja čiji su rezultati bili poznati još prije tristo godina, pa onda objave kako su došli do spektakularnih otkrića. Takav je i ovo trla, baba, lan program ministarstva. Pa ova djeca koja su uključena u program u vrtićima znaju da je pravilna ishrana važna za njihov pravilan razvoj, a naši "stručnjaci" se qurche kako nešto eto oni rade :)
*ovaj