Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krompirusa i nije bas dijetalni proizvod
Debeli al' u kladionici.
U Bosni se kaze mašala sto je napredan :-) :-)
Kakve hormone trpate zivotinjama , pa ti hormoni dolaze do ljudi u hrani dobro je da nismo dobili rogove na glavi i rep na straznjici....
glukoza, fruktoza i ostali oblici secera.. eto sta te deblja.. a ne hormon.. nema hormon debljine.. problem je sto nam je ishrana nakaradna.. sto unosimo previse ugljikohidrata.. a kao bojimo se masnoca.. masti su isto vazne za ishranu..
Naravno krivi su roditelji i nacin zivota...
Vidi ovog desnog, voli dobro papat
begi guzovi se goje a ništa se ne radi
u zapadnom svijetu krivi su roditelji. imaju sve moguce namirnice na raspolaganju a oni uce djecu od malih nogu da jedu hrenovke, pastete parizere i sl. zato sto kao nemaju vremena da kuhaju normalnu i zdravu hranu. druga stvar koja je izuzetno bitna je djecija aktivnost. ponovo kirivica roditelja. da bi djeca bila mirna i da ih ne bi uznemiravala daju im u ruke mobitele, tablete i laptope. kad pogledam kroz prozor ne mogu da vidim ni jednog dijeta napolju da se igra loptom, ganje, zmire,
lastisa, cepica i sl. mi kad nismo bili u skoli bili smo napolju. jedino udjes u kucu kad padne mrak ili da jedes (kad je kriska to je veselje zato sto je mozes jesti napolju) i to pod pritiskom, ako neudjes fasovaces.
@grrrrrr.2 hahahahaah upravo tako.....s vrata mamaaaaaaaaaaaaaa daj krisku........i dalje
PRIKAŽI ODGOVORE (5)