Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto jednostavno ne zabrane pusenje skroz? ne mos u parku, ne mos u restoranu, ne mozes sad ni u svom autu. Sljedece godine ne mozes u svojoj kuci, ne mozes u svom WC-u dok sereš i nasekirao si se, za 2 godine zabranjeno pusiti cak i u misjoj rupi...
odlican potez, samo klixe, u naslovu vam fali pola bitne vijesti. ovako naslov upucuje na bezuslovnu zabranu pusenja
Podrzavam zakon, a zar jos uvijek ugradjuju pepeljare u auta?? U mnogim autima nema peljara dakle nema ni pusenja. Ako moze putnik u avionu da ne zapali 10-ak sati moze i u autu.
treba zabranit i kod , ali nikad nista pametno u ovoj drzavi
'Više od 300.000 maloljetnih osoba godišnje prijavi probleme u respiratornom traktu koji se povezuju sa pasivnim pušenjem.' kobajagi pasivno pusenje, ahaa malo sutra.
Ko pusi gdje se nalazi dijete mladje od 15 godina je svakako lud i nije roditelj. Ja bi bio cak za zakon da se roditeljima koji puse u sobi gdje spava dijete staro od 0 do 10 godina oduzme starateljstvo nad djetetom nakon ponovnog krsenja zakona, a da za prvo krsenje bude kazna od oko 5000 KM.
Ma samo po džepu...
Mislim da je u Francuskoj zabranjeno odavno.
E sada ce da vide kako se vozi 200 na sat...nisam jednom pokusao sebi ukinuti konzumiranje cigareta u autu te se u momentima hvatao kako ludo vozim kako bi sto prije stigao tamo gdje idem samo da zapalim....
cuj podrzalo 65 odsto pusaca. nisu to iskreni pusaci