Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
duhanski lobi dao ovome časopisu nekih par hiljada eura ili dolara da objavi ovaj članak. pa i obična cigara je kancerogena.
a šta, ove obične kao nisu kancerogene?
ma pušimo ga mi svi ovdje...uglavnom
Pusite travu ona nije kancerogena
Dje's ovo pusit, da t' grom spuca...
nedajte se Francuzi, Bosanci su uz vas!!!!!!!!!!!
ne dajte se***
Ma ništa bez pravog duhana.
Neka su. Manje su opasne od duhanskih, a duhanske se i dalje prodaju bez problema i reklamiraju kao lude. Ove, ako nista, nisu kancerogene po nepusace oko pusaca. A ako se neko zeli ubijat, ja mu necu rec "nemoj", al nek ne ubija mene.
"One su daleko od bezopasnih uređaja. To nije razlog za njihovu zabranu, ali ih je potrebno bolje kontrolisati", drugim riječima i naravno žargonom stručnjaka "one su kontrolisano kancerogene", da ne povjeruje čovjek..