Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KASTRACIJA !
Uze mi rijec iz usta, treba im ga ostraniti skroz, sto je sigurno sigurno je.
Kako pomoći pedofilima? ----------------------------- Elektricna stolica?
Ako ovaj Max Webber iz videa postane musliman i prebaci se u Saudijsku Arabiju, Afghanistan, Pakistan i slične vukojebine mogao bi bez ikakvih problema upražnjavati svoje sklonosti. Poznato je normalnom, civiliziranom narodu da se tamo djevojčice od 7-8 godina udaju tj. obitelj ih proda nekim staronjama a ta praksa seže daleko u prošlost od poznate godine 622. poslije Krista. Daleko im kuća...
A šta da tebi pukne nešto pa bi i ti djecu guzio? Aj ne jedi govna, ljudi su ko i sav ostali šljam ovog svijeta, samo ih strpati u umobolnicu
MOOOOljom :)
"Kako pomoci pedofilima?" Kratko i precizno.
metak !
jedina pomoc je KASTRACIJA
veoma lahko, .. kitu na panj...
u nekim drzavama postoji smrtna kazna za ovo. ali ne pomaže -belaj je to
Svaku bolest treba lijecit, a svaki idiotizam kaznit.
Uskoro ce i ovi da se izbore za svoja ljudska prava i slobode, samo polako. Nemamo dzaba evropske vrijednosti gdje je sve normalno i prihvatljivo i pozeljno. Treba izaci u susret svemu sto je nakaradno i bolesno, a unistiti porodicu, i tek onda cemo zivjeti u srecnom drustvu.
Eto treba im jos i pomagat'
Poruka "odronu"-kad budes imao djecu drugacije ces razmisljat!
Kad budeš imao mozak, onda ćeš razmišljati. :)
haaaahahahahaaa jao, prelijep razgovor hahahha xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
iskopati rupu dubine jednog metra,koristiti dobru ali ne previše tešku sablju.nakon upotrebe istu dobro oprati i koristiti samo u iste svrhe.
Primitivizam je odlika neznanja, ovo bi trebala da bude definicija, u vezi istoimenih komentara. Sve što čovjek u histroiji nije razumio i znao, rješavao je na najbrutalniji i najgluplji način. Jedino rješenje pedofilije i sličnih poremećaja jeste nauka, čitaj tehnologija, ćitaj medicina, odnosno kada se psihološki problemi budu rješavali medicinski, operacijama.
metak u čelo - brzo i efikasno
gdje je nas pedofil "Benjo"...moram mu reci da dodje na ovaj clanak...
Gdje su sad Djuro i Duke cete ?? Oni su pedofili cim je to Kacavendina skola :D :D
hahhaha e ne znam za njih...samo znam da je Benjo rekao da voli djecu na ovaj nacin, tako da se pitam gdje je sad da to kaze!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)