Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"... postavljaju pacijenta u centar svog interesovanja tako što upoznaju pacijentovu historiju bolesti, njegovu psihosocijalnu situaciju, ishranu, ..." bla bla bla nece ti medicinska sestra primiti knjizicu ako joj nisi donio cokladu ... i to samo milku ... veliku!
"Konzumiranje naših ulja sigurno najviše doprinosi regulisanju disbalansa organizma, međutim, ukupan učinak i dugoročno poboljšanje stanja pacijenta nemoguće je bez preostala dva nivoa naše terapije, odnosno regulisanja limfe..."WTF..Kome ulje pomaže,taj i nije bolestan!!!
Sve rijeci hvale za doktora i osoblje Planeta zdravja. Konkretni sam primjer da mi je pomogao, imao sam nepodnosljivih problema sa zelucem, otkad koristim ulja puno mi je bolje i jos mi je vracena energija. Samo naprijed doktore i svaka cast !
Ovaj samo što nije počeo iz paštete da iskače, svakih 15 dana u jutarnjem programu TVSA drži govor o ovim uljima.
Blago boagatašima Bosne i Hercegovine! Evo moći će kupiti i zdravlje a sirotinja - ionako nije za života jer SVE OVO ĆE IMATI PREVISOKU CIJENU ZA BIJEDNU BOSANSKOHERCEGOVAČKU SIROTINJU.
BGM koliko te ukupno dodje ljecenje i kupovina razno raznih namjestenih neprovjerenih lijekova ovo je djaba.. !!
svakog onog koji iskreno zeli pomoci nasem napacenom narodu, na bilo koji nacin, iskreno podrzavam i srdacno pozdravljam!!
@mr.dr ovo je pomoć našem (ne napaćenom) nego narodu koji ima pare! Bogatima.
@Muni Nazalost, vjerovatno ste u pravu. Mada sam u svome prethodnom komentaru mislio na sve ljude i profesije, generalno, a ne samo na doticnog gospodina. Zalosno je to sto se danas sve rjesava parama, uticajem, lobiranjem...pa cak i osnovno pravo svakog covjeka, kao sto je pravo na zdravlja.. :(