Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kožna oboljenja su jako teška i naši doktori nemaju pojma o tome jedino što znaju da preporuče kreme svojih firmi i to je to. a dok dođeš na red pokupiš još par oboljenja...
@AlIfaQmega pa operi se ponekad
Postovanje prema doktori i struci, ali to nije uvijek tacno, ponekad svrab znaci samo da niste oprali guzicu kako treba...Znaci nista se ne desava unutra, vec se desilo...
Znaci dno dna, lik nam vidno nezainteresovan pregledao bebu od 15 dana, jedva promrljao 2 rijeci i prepisao dijagnozu sa uputnice. Za pregled koji je trajao bukvalno 3 minute uzeo hladno 50 KM i sto je najgore izasli smo jos zabrinutiji nego sto smo dosli. Savjet, izbjegavati u sirokom luku.
Kod njega u ordinaciji dobar dan platiš 40 KM pa hajd da vidimo sta ti je,e onda te oguli
Mene kad zasvrbi, onda mi se dize
Upravu je čovjek Ali ono što on neće da kaže je da ima 13 doktora na 150 000 hiljada ljudi za (ove bez štele) Mene juče nešta svrbilo kaže gospodja krava tj medicinska sestra dodji sine sutra i ponesi kesu ili 2018 godine ako neznaš nikog!!!!!!
Suspektan si i ti doco... Do kad cemo se folirat ovim izrazima majko moja?!
SVI SRBI IMAJU SVRAB. SVRBI IH TURSKA IMPERIJA 500 god.
javite se sebiji i prekratite sebi muke
kad sam bila kod ovog na pregledu mladeza, uzeo mi je 120 KM za prvi pregled za doslovno pregled od 3 minute i 7 minuta kucanja nalaza ... i nakon toga jos dva kontrolna pregleda .. po 100 KM svaki ... naravno racuna ni na mapi
stari lopov na tudjim mukama se bogate ne samo on nego i ostali ljekari
ako me srbe muda... da li je Vlah inside?
Hahahahahahahhhahah 100%
U hotelima se zna desiti da fali dosta higijene. Jednom mi se desilo nakon sto sam bio u jednom hotelu citavo tijelo me svrbilo jedno sedmicu dana. Muka ziva. Pokupis odnekle nekakvu bakteriju i onda se pusi.
Dobar clanak. Cestitke Klix-u. Vise toga.
Ovog dermatologa nikad ne bih preporučila. Prije nekoliko godina sam bila na pregledu vlasišta, jer mi je kosa opala, a njegov stručni komentar je glasio: "Ti ovo čupkaš". Zaobiđite ukoliko možete!!!
Moju djevojku kad zasvrbi ja joj rješavam te probleme 😂
Jao komentara mene sramota za vas... Meni je pomogao dr.Alender, rekao dodji na kontrolu ako ne bude bolje,medjutim nije bilo potrebe za drugim pregledom. Hvala doktore. Pregled ja bio 40,00 KM ako se ne varam.
Svak se ćeše đe ga svrbi ! Upio, sam svaku tvoju riječ doktore.