Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to zlo i treba zabraniti a da je Bog predvidio da covjek pusi konstruiso bi mu dimnjak na glavi cim ga je stvorio
... hebo ti taj ceif ako ti dimi iz usta...
@IV Pokušali su početkom 20. stoljeća izaći na kraj sa alkoholom...i nakon 13 godina kažu:\"ma j....eš to..\" (agresivan pristup) A šerijat samo jednim ajetom ukino prije 1500godina alkohol ! (blag pristup)
a za šta tebi služe stau (osim za disanje, lizanje, jedenje, puhanje, pričanje)
Nešto tu smrdi, okomili su se na pušenje polijepo, a alkohol (na primjer) napravi barem deset puta više belaja od cigarete i ne samo da ga ne planiraju zabraniti već ga i promovišu.
toliko o americkoj demokratiji i ljudskim pravima
Dinooo, no problem...ja ti lizanje nikada necu zabranjivati fresh sunecen Ragib
A lizanje ????
Samo gudra !
Da ljudi nisu idioti ne bi morali ni zabranjivat pusenje
vala ovo je pametno... kod nas odes u kafic...kad izadjes mozes komotno sve haljine u ves masinu baciti i odmah s tusirati...smrdis ko opusak...fuj.... hem sto ne mozes disati, hem sto te gusi, hem sto smrdis, ne znas sta je gore....
Do tad će se dobro na.pu.šit!