Odstranjen joj tumor na mozgu
0
Djevojčica se nakon operacije ne prestaje smijati
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dusa draga..nadam se da ce se brzo oporaviti, u potpunosti.
Ti si primjer idiota. Ne znas sta znaci imati dijete i ne znas sta znaci vidjeti ga da se smije, makar i bez razloga, a bio si spreman da ces ga izgubiti.
Kako vas nije stid da napišete da je djetetu život pravo veselje a sa 7 god operisala je tumor na mozgu i to zloćudni. Pa ona se ne smije što joj je smiješno nešto već što je bolesna. Od srca joj želim da se oporavi potpuno.
Uh zaboravih idijota moderatora izvini kretenu
Marina fina djevojka :D sta mislis da prosetas na ovom ramazan mjesecu do kuhinje pa nam ne skuhas stagod fino? more jelde! aj mrsh u kuhinju..
E pa hvala, lijepa je to pjesma.
Marina, ti si bila moja plima Marina, svetlo, tama, leto, zima i verujem jos, u tome je spas i cesto tako smisljam neki zivot za nas a tada, javi mi se stvarnost setna ko violina
Je.bo ja majku svim serijatlijama, a djevojcici sto vise smijeha
Bože olakšaj, a nemoj otežat. Rabbi jessir ve la tuassir.
mogla bi i baka malo na pregled
nemoj mene Marina stavljat u isti kos sa ovim sto se sprdaju ja nikom ne mislim zlo bio musliman, hrvat ili neko treci, ja joj stvarno zelim da se sto prije oporavi, i da kazem i ja sam musliman i postio sam svaki dan dosad i nadam se da nisam nikog uvrijedio dasad i trudim se da i ne uvrijedim
@ ha ha ha @@ha ha ha jaoo. umal da se nisam upisao od smijehaa. svaka cast xD
Boze dragi koji ste vi kreteni...Dijete je imalo tumor na mozgu, ne smije se sto ne zna sta ce da radi od sebe ili sto joj je dosadno..kako se mozete sprdati sa takvim stvarima, sutra i vase dijete moze biti u slicnoj situaciji.. Pogotovo vi koji ste muslimani..stidite se kakve komentare ostavljate u svetom mjesecu.. Zar vas ni Boga nije strah?
Blago onom ko rano poludi, pa mu zivot u veselju prodje. :)
ovako i mene nekad uhvati napad smjeha da nemogu tri dana ni jest ni pit ni spavat od smjeha. ja joj zelim sto brzi oporavak jer znam kako joj je
\"Sada se smije samo smiješnim situacijama, kao kad se baka pretvara da je banana telefon\"\" W.T.F?!