Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
potpisujem ;)
Hooojhaaa...ma sta rece otkrio si toplu vodu...jarane uz kahvu ja cu je sprzit pa makar mi poslednja bila..a ti sad pricaj sta hoces..
me se cini da je ovaj babac djoju smoto aaaa
Samo ti jedi jaja pa ćeš vidjeti dokle ćeš dogurati.Bolje pop.uši kutiju cigara nego da pojedeš deset jaja.Dovoljno je dvoje jaja dnevno a dest je ub.itač.no po organizam.
To za Drinu ne važi. E i ovi naučnici stalno nešto trune.Izgleda fol nešto rade pa kao nešto bo.mbastično objave.Ako znaju uzrok svega zašto onda to i ne lijeće. Ipak slažem se da cigarete nisu dobre za fizičko zdravlje ali duševno jesu.
C I G A R E T E SU S M R T ! !
pusac=glupson bolje pojest 10 jaja i kilu banana nego bacit pare na dvije kutije cigara,a sve se nema kod nas,ali 90%nacije ima za dvije kutije cigara dnevno!!! Nedaj Boze samo bolesti!\"