Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za komentatore:mržnja je najgori virus!!!
Neumjerena ljubav jos veca.
a virus nacionalizma?
Niste SDA uvrstili evo vec ga ima 25 godina and counting
..a Radončić, Dodik, Çoviç?
SDA HDZ SNSD
SDA HDZ SNSD
ma nista virusi...ja je#em samo ove sto kaslju
Svi virusi se uglavnom djele na istinite i lažne.. . Lazni su potrebni da bi svjetska farmacija prodavala vakcine... Lazirani virusi su veoma pooularni u doba interneta pa su tako podmetnuti virusi ustvari obicne gripe (svinjski virus, pticiji itd) vjerovatno je i ovaj virus ustvari samo jedna obicma podvala svjetske zdravstvene organizacije....
A ti skokni malo do Wuhan-a pa nam dokaži to.
Trenutno najgori virusi kod nas su HDZ,SDA i SNSD,niko ne umire ali svi bježe iz BiH kao mutavi
Virus Ko-Mu-Ni-Zam je pobio više ljudi nego ovi svi virusi skupa, samo malo proguglajte žrtve te ideologije!!!
a vidiš nacionalizma?
Je li da ne može bez prcanja Srba, kakov god bio članak, vi ste zaraženi!!!
Virusi ne postoje. Urazumite se. I ja sam to ranije vjerovao kad smo učili iz Biologije itd. Ali kad sam pročitao Ross Horne - Health and Survival in 21st Century, skontao pa to ne postoji. Ljepljiva gusta krv uzrokovana hranom vještačkom poput brašna je uzrok svih bolesti. Taj virus čak da postoji ne može obavljat svoje aktivnosti u normalnoj zdravoj krvi. Vi ste ono što jedete, promijenite hranu, moj savjet: Orthotrophy! Besplatno.
@DoktorBezDiplome nick sve govori
poznato je kako proizvesti antitijela protiv variole i bez virusa. sta mislite zasto se taj virus cuva u nekim laboratorijama ?
@Bataldzija tempirana biološka bomba?
1. Komunizam. 2. Fašizam.
@BegovskaStrijela promijeni redosljed
@BegovskaStrijela 1. Bakirov fundamentalizam 2. Botovi ispred Bakirovog fundamentalizma
PRIKAŽI ODGOVORE (1)