PROMO
94

Dan otvorenih vrata u fitness centru Avalon uz besplatne grupne i personalne treninge

Još uvijek smišljate brojne izgovore za ponovni povratak redovnom režimu treninga? Vrijeme je da vas podsjetimo da su sport, redovan trening, zdrava ishrana i pozitivan stav najbolje moguće mjere kojima čuvate vaše zdravlje.

Avalon Sports&Health Club vas poziva da osjetite istinski užitak fitnessa uz dan otvorenih vrata, te besplatne personalne i grupne treninge. Povrh toga Avalon Centar će ovaj vikend svim novim članovima ponuditi brojne pogodnosti na mjesečne, tromjesečne i godišnje pakete članarina.

U periodu od petka 9. oktobra do nedjelje 11. oktobra vrijedit će akcije poput dovedi prijatelja koji je novi član i ostvari popust 50% na mjesečnu članarinu, zatim kupi tromjesečnu, polugodišnju ili godišnju članarinu i ostvari 50% popusta na još jednu istu članarinu.

U subotu 10. oktobra, od 9 do 20 sati, svi grupni treninzi su besplatni za sve posjetitelje. Također svi koji žele probati individualne treninge sa personalnim trenerom mogu zakazati termin za besplatan probni personalni trening. Rezervacije termina za grupne i personalne treninge potrebno je izvršiti na [email protected] ili pozivom na 033 553 300.

Avalon Sports & Health Club na više od 1.200 kvadratnih metara, nudi jedinstveno iskustvo treninga. U posebno opremljenom prostoru, uz inspirativan ambijent sa puno dnevnog svjetla i pogledom na grad te uz vrhunske instruktore, ne propustite priliku da isprobate najraznovrsniju selekciju grupnih treninga, prilagođenih kako početnicima, tako i naprednim vježbačima.

Bilo da ste ljubitelj yoge, pilatesa, intenzivnih kardio programa poput TRX-a, HIIT, spinninga, Body Pump, Cross treninga ili Zumbe, Avalon Centar nudi najbogatiji raspored grupnih treninga u tri prostrane sale sa maksimalnim kapacitetom do 12 osoba.

Samo 45 minuta treninga potpuno će preokrenuti vaš dan, stoga ovaj vikend posvetite sebi i svom zdravlju. Vidimo se u Avalonu!