Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je ugodniji ovaj tamniji način rada, tj. očima...
u očuvanju vida najviše pomaže shut down dugme
problem je u veličini ekrana,kad bi svi ispred sebe imali ekran od minimum 40 incha,a samim tim bi bili udaljeni na 1,5 metar ne bi se toliko napinjale oči na kratkovidnost
Hoću li uštediti struju u tamnom načinu?
Samo ako ti ekran koristi OLED ili slicnu tehnologiju. Ukoliko je neki obicni LCD, citav ekran se mora osvijetliti cak i kada prikazuje crnu boju. Ima tu jos nekih detalja ali ekrani obicno ne trose puno elektricne energije.
Sve sto je je opisano u zadnjoj recenici je poenta tamnog rada. Ostatak teksta se odnosi na filtriranje plave svjetlosti i veze nema sa tamnim modom. Novinar promasio sve
Najjace mi je kad mi da opciju tamnog nacina za citanje teksta u vidu bijelih slova na crnoj pozadini, nakon 30 sec ne vidis otici u wc.
Probajte ako imate staru masku za varenje kroz to da gledate u ekran
Klixe, kad ćete više uvesti tamni način rada na vašoj aplikaciji?
Nije valjda da ti je posao pisati po Klixu 🤣🤣🤣. Ti si bot dakle.
postavi tamni mod na operativnom sistemu i radit ce