Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, ovo je samo patka. Banane mi se gade više, zgadile su mi se. Nemaju više ukusa i slatkoće ko nekad. Današnje banane se jedu na silu max 2. Prije sam mogo sravniti i do 5kg dok kažeš keks. Vodu slatku prirodnu mirišljivu prije guto, danas sve ubija.
Možda ubija vitamin d, al je inače jako fina marka. Fine majice i kosulje, a nije ni skupo.
Vitamin se zove D3 a ne D
Kako jadan članak, a koliko vitamina ubijaju cigare kojima se skoro cijela BOsna truje??? I onda isti takvi koji ne vade cigaru iz usta pametuju o zagađenju zraka a njihova pluća zagađena 365 dana u godini!!!
Dnevne doze vitamina D (400 internacionalnih jedinica – IU) u sastavu dodataka prehrani kod odraslih pomažu u sprečavanju nastanka infekcija disajnog sistema poput prehlade i gripe.  -A sta ako se pije 90 000IU dnevno?Ne znate vi nista...
Text narucen od vlasnika apoteka i proizvođača vitamina D,haj sad narode navalite da kupujete vitamin D . Umjesto da sedmicno jednom izađete na planinu na sunce par sati i to je to
Vitamin d je najteze nadoknaditi. Prirodnim putem suncanjem ili izlozenosti suncu 20 minuta minimalno ili suplementima
@Sprzo307 vitamin D unosis kao i sve ostale ishranom ali pri izlaganju suncu on se sintetizira